TOBI

Teherforgalmi online behajtási információs-rendszer

Amennyiben rendelkezik felhasználóval a korábbi TOBI rendszerben, az új rendszerbe való első belépéshez használja az ottani azonosító adatait. Az ehhez szükséges oldalt a navigációs sávon látható linkre vagy a 'Bejelentkezés korábbi TOBI-ból' szövegű sárga gombra kattintva érheti el.
Letölthető dokumentumok

Várakozási díjat meg nem fizetett hozzájárulások visszavonása

Tisztelt Ügyfelünk!


2021. május 25. napjától hatályát veszti a parkolást könnyítő intézkedésekről szóló 512/2020. (XI. 21.) Korm. rendelet, így a várakozóhelyek járművel történő várakozási célú használatáért várakozási díjat kell fizetni. Ezzel és Budapest Főváros Közgyűlésének Budapest főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról, a várakozás díjáról és az üzemképtelen járművek tárolásának szabályozásáról szóló 30/2010. (VI. 4.) önkormányzati rendelet 25.§ (7) bekezdéssel összhangban Társaságunk visszavonja a 2020. november 23. és 2021. május. 24. között kiállított behajtási várakozási hozzájárulásokat, mivel azok nem tartalmazzák a védett övezetek területére rendeletileg előírt várakozási díjat.

Amennyiben igényt tart a behajtási várakozási hozzájárulására, kérem a https://tobi.budapestkozut.hu elérhetőségen igényelje meg újból azt.


Megértését köszönjük!


Üdvözlettel:

Budapest Közút Zrt.